Aanbod

Geef je onderwijs een boost!

Lesgeven nu en #onderwijs2032 vraagt om nieuwe inzichten, praktische ideeën, activerende werkvormen en kennis over denken en leren. Waar werk jij met je klas naar toe? Op naar rijk onderwijs!

* Cursussen en workshops

Een cursus of workshop bestaat uit een interessant onderwerp, een enthousiaste cursusleidster, heldere informatie, praktische tips en interactie vanuit ieders eigen ervaringen.

Een bijeenkomst beslaat 1 dagdeel van 2,5 uur, waarna je met nieuwe kennis en energie direct in je klas aan de slag kunt.

Klik op een van de bovenstaande onderwerpen voor meer informatie. Kijk in de agenda voor actuele data. Vanaf 6 deelnemers kan de workshop ook op school worden verzorgd.

* Kijk en Verrijk

Hét verrijkingstraject om jezelf en je onderwijs in de kleutergroep te verrijken.

Met dit traject heb je oog voor ieder kind, krijg je de onderwijsbehoeften in beeld, weet je hoe je je onderwijs kunt verrijken en toch ‘des kleuters’ kunt blijven werken. Enthousiast aan de slag met (slimme) kleuters!

* Coaching in de klas

Wil je een frisse blik op jouw onderwijs en even stilstaan bij wat jij als leerkracht te bieden hebt? Beste leerkracht: wat leer jij op school?

Ons onderwijs verrijken begint bij wie je bent!

* Aan tafel met…

Op zoek naar een sparringpartner? Wil je verdieping, kennis en inspiratie, iemand die met je meedenkt om vervolgens enthousiast weer aan de slag te gaan? Ik sluit graag aan bij een werkgroep op school.

Reactie van een leerkracht bij de werkgroep ‘excellent leren’: “jij kunt goed luisteren en weet te enthousiasmeren met kennis! Ik kan vol energie weer vooruit!”

* Leerlingbegeleiding

Een leerling loopt soms vast en wil weer plezier krijgen in leren. Beste leerling: wat werkt voor jou?

 

Voor alle aanbiedingen en opdrachten gelden de volgende Algemene voorwaarden Kijkwijs.

Alle diensten van Kijkwijs, cursussen, coaching en individuele begeleiding van leerlingen, zijn vrijgesteld van btw.

CRKBO_vrijgesteld van btw

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.